STA-BIL 360 PROTECTION

STA-BIL® 360 PROTECTION är framforskad speciellt för att ge förebyggande skydd och optimera prestanda i bensindrivna fordon och motorer.

STA-BIL® 360° Protection Bränsletillsats

Förebyggande och problemlösande bränsletillsats vid användande av etanolinblandade bränslen (95-oktan bensin, V-Power, E10, E15, E85, m.fl.)

● marknadens bästa bränsletillsats för all typ av bensin och etanol
● förhindrar korrosion i bränslesystemet (tank, bränslepump, injektorer)
● avlägsnar vattent från bränslet
● rengör injektorer, förgasare och ventiler för bättre prestanda
● håller bränlset fräscht för problemfri start och optimal förbränning
● för alla typer av 2-takt och 4-takt bensin/etanol motorer, kan blandas med all 2-taktsolja, blyersättning, mm.
● förbättrar motor prestanda året runt, inte bara för säsongslagring

STA-BIL® är världens mest rekommenderade och betrodda bränslestabilisator. STA-BIL® har i oberoende tester visat sig överlägset bäst och rekommenderas av över 130 stora tillverkare som t.ex. Suzuki, Kawasaki, Triumph Motorcycles, Ski-Doo, Polaris, Bombardier, Volvo Penta, Ford, Holley Carburetor, Bombardier, Briggs & Stratton m.fl.

 

STA-BIL® MARINE Formula / STA-BIL® MARIN bensinbehandling

STA-BIL® 360° Protection är framtagen speciellt för att ge förebyggande skydd och optimera prestandan i bensindrivna fordon och motorer.
STA-BIL® 360° Protection kan användas vid varje tankning och förebygger alla skadliga effekterna av modern etanolblandad bensin som 95-oktan, 98,
V-Power, E10, E15, E85, bioalkylat, m.fl.).

Miljövänligare bränsle är bra för vår miljö. Men moderna bränslen åldras, bryts ner, oxiderar och suger åt sig vatten från luften. Det kan i värsta fall redan efter 2-4 veckor uppstå utfällningar, slem och lackliknande film i bränslet. Dessa föroreningar kan förstöra bränslepumpar, sätta igen filter, insprutare/förgasare, mm. 

 

1. Fyll upp tanken med fräsch bensin
2. Tillsätt 30 ml STA-BIL® Ethanol Treatment till varje 10 liter bensin
(t.ex. 150 ml STA-BIL® Ethanol Treatment till 50 liter bensin)
3. STA-BIL är självblandande och når snabbt hela tanken
4. Klart. Nu är bränslesystemet behandlat

Dosering dagligt bruk: Blanda 30 ml STA-BIL® 360° PERFORMANCE i 10 liter bensin för vardagligt skydd och optimeringa av ditt bränslesystem.

Det är helt säkert att ha högre inblandning av STA-BIL®, det enda som händer är att du ökar rengöringen av ditt bränslesystem och förlänger hållbarheten på ditt bränsle. Dock inte mer en 4 gånger dosen.

Etanolen är hygroskopisk och binder fukt in i bränslet vilket kan orsaka svårstartad motor och ojämn motorgång. Etanol är också ett lösningsmedel, som kan lösa upp smuts och avlagringar som har byggts upp i en bränsletank över tiden, vilket resulterar i igensatta bränslesystem. Detta kan leda till svårstartad motor, ojämn motorgång, och i värsta fall motorhaveri.

STA-BIL® 360° Protection hjälper till att avlägsna vatten, skydda mot korrosion och rengöra injektorer, förgasare och ventiler för att hålla bränslesystemet fritt från slem, lack och avlagringar. Perfekt för användning i alla bensindrivna motorer såsom gräsklippare, motorsåg, bil, lastbil, mm.

Rekommenderas att används vid varje tankning året runt för all typ av bensin och etanolblandad bensin (95-oktan bensin, E10, E15, E85, m.fl.)

Det är helt säkert att ha högre inblandning av STA-BIL®, det enda som händer är att du ökar rengöringen av ditt bränslesystem och förlänger hållbarheten på din bensin. Dock rekommenderas inte mer en 4 gånger dosen. 

Artikel: 22239
Volym: 236 ml
Räcker till: 320 l

 

Artikel: 22241
Volym: 296 ml
Räcker till: 400 l

Artikel: 22240
Volym: 946 ml
Räcker till: 1280 l

FAQ

Hur fungerar STA-BIL® 360° Protection?

STA-BIL 360° PROTECTION ger ett omfattande skydd med hjälp av en PEA-bränslesystemrengöringsmedel, branschledande korrosionshämmare och vattenborttagare. Dess huvudsyfte är att hålla ditt bränslesystem rent och korrosionsfritt året runt vid varje påfyllning. Denna produkt är bra att använda i alla typer av bensin, från etanolfritt bränsle till E85.

Hur skiljer sig STA-BIL 360° Protection från de andra STA-BIL produkterna?

STA-BIL 360° Protection är tänkt att vara till daglig behandling. STA-BIL STORAGE (röd) är för långtidslagring i över ett år. STA-BIL 360° Protection kommer fortfarande att hålla bränslet fräscht i upp till ett år, men ger också PEA-bränslesystemrengöringsmedel, korrosionshämmare och vattenborttagning. Detta gör Protection till den bästa koncentrerade etanolbehandlingen som är avsedd att användas vid varje tankning för skydda ditt bränslesystem.

I vilka typer av fordon och maskiner ska jag använda STA-BIL® 360°™ Protection?

STA-BIL 360° Protection kan användas i vilken bensinmotor som helst, inklusive 2-takts, men är speciellt utformad för användning i bilar, motorcyklar, ATV m.m. I miljöer med hög luftfuktighet rekommenderar vi att du använder STA-BIL® 360°™ Marine.

Finns det något bäst före datum på flaskan?

– Hållbarheten för alla STA-BIL® produkter är två år efter att flaskan har öppnats, förutsatt att korken sitter tätt och flaskan förvarats på en sval, torr plats. En gammal flaska kan aldrig skada motorn utan tappar enbart stabiliserande effekten.

Kan överdosering skada motorn?

Nej, överdosering är helt OK. Vi rekommenderar dock inte att du adderar mer än 4 gånger den rekommenderade mängden. Om mer än 4 gånger har adderats rekommenderar vi att du späder ut bränslet.